top of page
cover stw1.1.jpg
stw logo web 2.png

O nama

OD IDEJE DO
REALIZACIJE

Nezaboravno iskustvo i poslovni razvoj svakog sudionika, glavni su motivi zašto i ove godine zajedno s tobom stvaramo novo poglavlje Split the week konferencije. 

O NAMA
U PAR CRTA

 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Split the week konferenciju organizira mladi tim iz Hrvatske i Crne Gore koji žele široj javnosti predstaviti razvoj poslovnog svijeta. Konferencija je nastala s ciljem da se Split pozicionira kao domaćin važnih međunarodnih obrazovnih konferencija i na taj način omogući sudionicima stjecanje novih znanja eminentnih stručnjaka, razvijanje karijera i kontinuirano širenje mreže poznanstva.

Sudionici će imati kroz inovativne teme i zanimljive predavače naučiti sve o najnovijim turističkim trendovima, ali i uživati u druženju sa stotinama drugih sudionika iz različitih država. Kroz cijeli događaj kombinacija edukacija i razonode pružit će jedinstveno iskustvo doživljaja boravka u Splitu. 

Upravo grad Split, nekada omiljeno mjesto rimskog cara Dioklecijana, uskoro postaje mjesto okupljanja najboljih stručnjaka iz svijeta turizma, ugostiteljstva i marketinga. Doživi i ti magiju koju stoljećima pruža grad Splita i otkrij svu ljepotu Dalmacije.

"organizatori konferencije poručuju svim budućim sudionicima, očekujte neočekivano"

kviz 8Artboard 1.png

KONTAKT

Imate neko pitanje? Slobodno nam se obratite, stojimo vam na raspolaganju za sve vaše upite!

bottom of page